Hej igen.
Jag är jätteledsen över att ha varit så inaktiv det senaste halvåret. Jag har helt enkelt inte haft tid, ork eller ens lust att blogga; det har varit mycket annat som tagit upp tid och varit roligare. Bland annat har min klass varit med i FLL (first lego leauge), och kom på tredje plats av kanske femton (jag har ingen aning). Jag har skrivit mycket på bla. Fanfictions och berättelser till skolan osv. Och nu sedan efter jullovet har det varit rätt så mycket med skol och språkval, eftersom jag börjar högstadiet till hösten. Men nu är det iallafall klart att jag ska plugga franska och vilken skola jag valt. Det känns skönt! 
Men nu är det iallafall sportlov och det känns jätteskönt att bara kunna ta det lungt ett tag, mysa med katten, mamma och pappa och rita. Det kommer bli awesome! <3
 
Men anledningen till att jag tagit tag i det här - som jag tänkt så länge på - är bland annat att jag i fredags (igår alltså) skulle tandläkaren, hehe och då träffade jag på en tjej som var före mig hos bettspecialisten. Hon sa iallafall att hon läste min blogg och jag bara OH MY STARS JAG ÄR KÄND HEEEEEEEERRRRRRREEEEGUUUUD
Kort sagt, jag blev jätteglad (även om det bara var en person. Det är mer än jag någonsin fått) och supermotiverad till att skriva det här! 
Men det kommer trots allt inte bli jättebra uppdatering, eftersom jag inte tycker det är lika kul som förut att blogga och hellre gör annat, mm jag ska göra mitt bästa för att hosta upp ett inlägg ibland.
 
SO EN SHOUTOUT TILL DIG, MAMMAS FÖRRA JOBBARKOMPIS DOTTER SOM JAG HAR GÅTT PÅ SOMMARLÄGER MED! TACK! <3 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej