Idag när jag var inne på Ungdomslokalen i Sala's facebooksida (länk finns i mitt förra inlägg) och rotade i arkivet så hittade jag några urklipp från förra årets reporterläger där jag, min kompis Alva och en tjej vid namn Fanny fick  vara reportrar för 4 dagar. Det är faktiskt nästan exakt ett år sen, lite mer.
Som sagt så har jag vart på lajvläger i gruvan den här veckan!  Lägret höll/håller på måndag-torsdag och idag är det sista dagen. I måndags och i tisdags så hade vi workshop, gjorde övningar och sånt och igår körde lajvet igång på riktigt! Idag har vi lajv och avslut. Några hade lajvat på typ Eleria förut (majoriteten hade inte lajvat förut) och en av våra ledare, Folke, hade lajvat på omkring 8 lajv bara förra året!! Hur sjukt är  inte det?! Vi tyckte det var jätte kul att höra om hans olika lajv, speciellt Harry Potter lajvet Magiska möten som vi tjatade om att få höra om hela tiden! Men nu ska jag köra igång med bilderna. De kommer från Ungdomslokalens Facebook. 
 
Dag 1 - workshop
 
Dag 2 - workshop och bus
 
Dag 3 - lajv!
 

Dag 4 - sista dagen!Tja! Idag så händer en jätterolig grej (iallafall för mig)! Jag har nämligen skolavslutning! Ihh! Det ska bli jättekul men pirrigt på samma gång eftersom jag börjar sexan i höst och året efter det högstadiet... Men iallafall. I vanliga fall brukar vi vara i en STOOOOR kyrka utanför stan. Då får ALLA plats. Men i år var den bokat för någon politikerkonferans (Dammit, politiker!) så vi kunde inte vara där. Därför måste vi vara i en minimal kyrka. Och bara sexornas föräldrar får vara med i kyrkan! Det är ju inte kul, om bara deras föräldrar får vara med. Tänk på de andra! Tänk på förskolornas föräldrar! Deras barns första skolavslutning och så får inte föräldrarna vara med. Det vore ju bättre om de fick vara med än sexornas föräldrar! Deras 7:de avslut liksom, de kunde ju offra sig för de som hade sin allra första!

Efter det så ska jagoch mamma ner på stan och käka lunch och vid tre ska jag möta upp Tea och några till och sticka till Teas stuga vid en sjö i närheten och bada, fika och ha kul! Längtar!

Men aja, strunt i det. Jag hade iaf tänkt att visa upp min skolavslutnings outfit! Här kommer den!👗klänning:
Lindex
👚Kofta: Lindex
💎Örhängen: KawaÉ import
👖Tajts: Lindex
👠Skor: Din sko
💬halsband: Ur och Penn 

Och neej, jag sponsrar inte Lindex,Jag har 
Bara ovanligt mycket Lindexkläder hemma