Hej allihopa!
Nu tänkte jag ta upp ämnet GOSEDJUR.
Jag tycker att det är fel att människor blir retade för  att de har gosedjur. Det är inget fel på att vilja ha någon att krama när man är rädd, prata med om saker som ingen annan vet eller bara älska. Man är inte löjlig för att man gillar gosedjur. Nästan alla har ju ett gosedjur när man är liten, ett gosedjur som man älskar, leker med och sover med. Det är inget fel med att ha gosedjur när man är tonåring, eller äldre för den delen. Det är tvärtom MODIGT och GULLIGT att ha kvar ett uppskattat och älskat litet djur. Och tänk på att många som retas för att man har kvar sina gosedjur ofta själva har gosedjur hemma, men vill verka coola inför andra. Tänk på det!
 
Jag själv har kvar mina gosedjur. Visst, jag leker  inte med dem och så, men de är ett bra stöd när jag är ledsen, mörkrädd eller arg. Det är så fullt i fotändan av min säng att jag knappt får plats, haha. Men bara för att jag berättar det så hoppas jag att ingen retar mig efter att ha läst vad jag skrivit här ovanför. De som gör det är väldigt dumma och korkade isåfall.  
 
bildkällor: vet inte
 
 
 
 
Det var allt för idag, ses senare!
xoxo, Majonäs.
 
BaraLillaMaja, Maja tycker till, Sluta mobba!, Teddy bears, bara lilla maja, baralillamaja.blogg.se, blogg, blogg.se, gosedjur, lördag, majimajsan, sala, stop bullying!,
Halluuu!
I onsdags var det kramens dag!
Många vet nog inte det, men i alla fall. Jag hann inte lägga upp något då eftersom att jag spelade sims hela dagen, haha. Och då hände en väldigt gullig sak! Mina simmar, en pojke (ett barn alltså) kramade sin lillasyster :D
Nu tänker ni säkert "AMEN VAD ÄR DET FÖR GULLIGT MED TVÅ BARN SOM KRAMAS" men seriöst. DET VAR SKIIIIIIT-GULLIGT. Enligt mig iaf... XD.
Så jag tänkte dela med mig av en bild jag tog när de kramades:
Jag tycker den är gullig i alla fall... haha.
och typ ingen av deras föräldrar bryr sig om dem så Theo (pojken på bilden heter så) för ta hand om sin lillasyster. VÄLDIGT MYCKET. tex. hade Sammie (bebisen heter så, fast hon heter Samantha men det är SÅ långt, så jag kallar henne Sammie) inte fått mat på jättelänge och satt och skrek i barnstolen så Theo fick laga mat (vilket han INTE är bra på) åt henne. Men hon blev nöjd ändå. Bättre något än inget alls, eller hur? 
Han leker väldigt mycket med henne också, de är så söta <3
Tycker ni att jag ska börja skriva om Sammie och Theo
och deras 4 syskon? (De är med i min
Perfect Genetics utmaning, om ni undrar finns ett jättebra
inlägg om vad det är HÄR .
Sammie är arvingen, och
Theo är äldst av 5 barn.)
Kommentera om ni vill att jag ska
skriva om dem och deras knasiga liv!
 
 
 
 
 
HEJDÅÅÅ PÅ EN STUND!
 
 
oxoxo, Majonäs.
 
 
 
BaraLillaMaja, TS3, bara lilla maja, baralillamaja.blogg.se, blogg, blogg.se, hidden springs, lördag, majimajsan, sala, the sims 3,
Scones
 

4 ½ dl vetemjöl (Alternativt kan man byta ut 2 dl av vetmjölet mot 2 dl grahamsmjöl så blir det nyttigare)

2 tsk bakpulver
2 krm salt
50 g margarin
2 dl filmjölk
 
Gör såhär:
 
1. Sätt ugnen på 250 grader
2. Lägg bakplåtspapper på en plåt
3. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke
4. Finfördela margarinet i mjölblandningen (⬆) med en gaffel
5. Tillsätt filmjölken och arbeta samman degen med en träsked eller trägaffel 
6. Dela degen i två delar
7. Lägg delarna på plåten, tryck med en mjölad hand ut till runda kakor ca ½ cm tjocka
8. Skåra varje kaka i fyra delar och nagga med en gaffel
9. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
 
Grönsaksdipp

Skala morötter, skölj gurkan och skär i stavar, skölj och skär blomkålsbuketter och paprika i lagom bitar. Servera i glassskålar.


BaraLillaMaja, Grönsaksdipp, bara lilla maja, baralillamaja.blogg.se, blogg, blogg.se, majimajsan, sala, scones,