Halluu! Idag tänkte jag ta mig friheten att visa en bild, eller rättare sagt tre bilder,som jag redigerat så att de blivit en ända! 
 Bilden föreställer mina två vänner Alva och Elsa som sitter på en älg! Jag älskar att göra sådana här bilder med hjälp av en app på min telefon. "Majimajsan68" är alltså min instagram där jag postar alla mina redigerade bilder. 
Vill du också ha en bild redigerad som den här bilden? Om du tex. Vill  ha en bild på dig där du står på händer på en hoppande delfin med solbrillor så skickar du in en bild på direct message (stav) på insta där du står på händer och en bild på en hoppande delfin (såna finns på typ google) så fixar jag en bild på solglasögonen. Och sen skriver du hur du vill ha bilden redigerad.  Sen får ni vänta ett tag och vips lägger jag ut den på instagram och taggar dig! Men om ni kopierar den och lägger ut den på ERAN insta måste ni ge cred, dvs. att ni skriver att det var jag som gjorde den. Ni kan önska bilder på tex. din idol oxå! 
Kommentera om ni vill ha en, antigen här i kommentarsfältet eller på insta
⬇⬇⬇⬇⬇
BaraLillaMaja, bara lilla maja, baralillamaja.blogg.se, blogg, blogg.se, december, majimajsan, sala, söndag,
Halloj! Idag tänkte jag göra en todays outfit, dvs. Ett inlägg där jag visar vad jag har på mig. 👜
OBS! 
Jag gör INTE  reklam för något av företagen.
 
Det här är då min outfit! Sorry för att bilderna blev suddiga, min mobil har inte den bästa kameran direkt.
Tröjan, blusen eller skjortan - vad passar bäst att säga egentligen? - kommer från kappahl oxh är några månader gammal, jag tvekar på att den finns i butik. Den har en bröstficka på vänster sida och man knäpper upp den med hjälp av knappar. Men den är jätteskön och passar verkligen min "stil"! Jag älskar den!
bilden är uppochner hehee...
Och sen så var det ju den urmysiga och sköna sjalen från H&M! Jag fick den igår av min kompis Tea och är jättenöjd med den! Jag kommer garanterat ha på mig den mycket!
 
Och så var det ju den här fabbu tomteluvan från kappahl. Den är av rött fleecetyg och nåt lurvigt, vitt tyg. Den är mjuk och skön, men åker lätt av när man springer. I luv iiiit!
Och mina tigths (rätta mig om jag stavar fel
😂) är från företaget lingon & blåbär, som är nedlagt. Inte nog med att de slutade gör min älsklingsbyxor, utan de la ner företaget också... De smurfarna. Men hur som helst! Tigthsen (rätta mig) är sköna, och otroligt hållbara! Har haft sådana här så länge jag kan minnas.
 
Sist, och minst för den delen, är mina snygga tomtestrumpor! De går upp till ungefär 1 dm under mina knän, men det varierar ju så klart efter storlek. Jag vet faktiskt inte varifrån de kommer. 
Det här var då allt för den här gången! Jag är ledsen för att det var så dålig kvalitet på bilderna, men det gör nog inget!  Jag lovar att i nästa inlägg ska det bli mycket bättre bilder. Hoppas jag. 👗
BaraLillaMaja, bara lilla maja, baralillamaja.blogg.se, blogg, blogg.se, december, lördag, majimajsan, sala,